Vital Cafe & Bistro

Víziónk, hogy az emberek egészségesen, elégedetten élnek, az élet örömeit tudatosan élik meg. Békében, boldogságban élnek szeretteik körében, társas kapcsolataik kiegyensúlyozottak. Elegendő időt, energiát tudnak szánni hobbijuknak, szabadidős tevékenységüknek, ami feltölti őket energiával.
Az elégedett ember boldog ember! A boldog ember pedig szívesen segít másoknak, hogy ők is megélhessék a boldogságot. Mások megsegítése pedig boldoggá tesz, ezáltal bezárul a kör.
Amikor szűkebb környezetünket segítjük, boldogabb emberek vesznek majd körül mindannyiunkat, ezért egyre boldogabbak leszünk. A kört tágítva egyre szélesebb réteg megtapasztalhatja a másokon segítés felemelő érzését.


Missziónk, hogy figyelmességgel, támogatással segítsük az embereket abban, hogy testüket megfelelő szinten lássák el tápláló ételekkel.
Hisszük, hogy a lélek fejlődésével egyre több ember jut el arra a következtetésre, hogy azzal, hogy magára figyel, az egészségnek olyan szintjére jut el, ami kihat a lélek egészségének további javulásához. Az egészséges lélek, pedig csodálatosan hat a környezetére.
 

  

Mellőzük a finomított, nagyüzemi körülmények között előállított termékek és alapanyagok felhasználását. A szezonális alapanyagok biztosítják a leghasznosabb vitaminokat és ásványi anyagokat ebben a térben és időben, ezért törekszünk ezek használatára. Vegán, glutén-, szója- finomított cukormentes alapanyagokból helyben készítjük el napi meleg ételeinket, süteményeinket, desszertjeinket. 

  

Olyan kávézó kialakítására törekedtünk, ahol a minőség alapvető. Kétféle kávéból készítjük el a hagyományos és újhullámos kávék kedvelőinek a legigényesebb kávékat. Fontos célkitűzésünk, hogy vendégeink egyfajta közösségi térként tekintsenek ránk, ahol le lehet lassítani, megpihenni, feltöltődni. Ennek érdekében kínálunk hétfőtől szombatig nemcsak finom, de egészséges ételeket, süteményeket, desszerteket is.

Ami finom, legyen egészséges!

  

Fordulhatnak hozzánk kedves vendégeink:

  • különféle táplálék-allergiával vagy intoleranciával együtt élni kényszerülők,
  • állatok védelme érdekében, állati eredetű termékek fogyasztását kizáró vegánok,
  • szezonális alapanyagok fogyasztását előtérbe helyezők
  • hozzánk hasonlóan lelkes környezetvédők
  • gasztronómiai kihívásokat kedvelők
  • egészségük megőrzését fontosnak tartók
  • kimagasló minőségű kávét, teát fogyasztók