Kínálatunk

Kávék

Kínálatunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy mind az olasz jellegű, mind az új-hullámos vagy specialty kávék szerelmeseinek tudjunk olyan kávét kínálni, mely feldolgozásban, ízvilágában is egyedülálló.
Mokaflor

Mokaflor

Ez a kávé egyenesen Olaszországból érkezik hozzánk. A pörkölő műhely egy családi manufaktúra, mely 70 éves múltra, tapasztalatra vezethető vissza.
Monterosa

Monterosa

Ezen kíméletes, kézműves pörkölésű kávészemeknél szépen sorra megjelennek az izgalmas savak, a termőterület adta ízvilág, a különleges karakterjegyek.
Five Eelphant

Five Eelphant

A világos pörkölésű kávék egyik legjobb képviselője egyenesen Berlinből. A farm-szelektált válogatások közül gyakran cserélgetjük a jobbnál-jobb fajtákat, így soha nem unjuk meg. :)

Szendvicsek

Reggeli, ebéd vagy vacsora? Friss szendvicseink közül folyamatosan válogathatsz. Megéheztél két étkezés között? Ugorj be hozzánk egy szendvicsre! Ha táplálék-intoleranciával kell együtt élned, esetleg táplálék-allergiás vagy, akkor is megtalálod a szimpatikus, neked készült szendvicset.
Magvas kréker babpástétommal

Magvas kréker babpástétommal

Zöldség-burger

Zöldség-burger

Csírás szendvics

Csírás szendvics

Desszertek

Desszertjeink elkészítéséhez nem használunk tejterméket, tojást, búzalisztet, szóját, mesterséges adalékokat. Minden ételünk, így a desszertek is helyben készülnek, nagy gondossággal, odafigyeléssel, szeretettel. Süteményeink között megtalálhatóak a hagyományos sütemények egészséges verzióban, ugyanakkor szívesen kísérletezünk különleges alapanyagokkal, ízekkel, társítással.
Áfonyatorta nyers verzióban

Áfonyatorta nyers verzióban

Kókuszkrémes gyümölcstorta

Kókuszkrémes gyümölcstorta

Mandulás rizspuding

Mandulás rizspuding

Vitál Polc

A Vitál Polc kizárólag olyan termékeket tartalmaz, amelyeket mi is használunk/fogyasztunk.

Préslevek, turmixok

Változatos limonádé, turmix és préselt zöldség- és gyümölcslé készítésével gondoskodunk a legideálisabb tápanyagok beviteléről. Megszomjaztál? Ugorj be hozzánk egy turmixra.